Auto inkoop

Auto verkoop center

Bij Vallei Auto Groep is het mogelijk om een Audi te kopen of private leasen. Of je nou kiest voor kopen of leasen, in beide gevallen kun je de auto compleet naar eigen wens samen stellen. Vandaag een greep uit de serie Audi modellen.

Audi A1

Met de komst van de Audi A1 zijn de compacte auto’s weer helemaal in. Het vlotte maar toch karakteristieke design is een vervolg van de tweede generatie A1 lijn op van de eerste Audi Quattro. De bekleding aan de binnenkant is compleet naar eigen wens te personaliseren. Het Sportback model is het meest sportief in zijn klasse. Dit model is leverbaar met infotainment en een elektronisch assistentiesysteem uit de duurdere modellen. Kortom, de Audi A1 is sportief, karaktervol en royaal.  

Audi A4 Limousine

Sportiviteit staat centraal bij de Audi A4. Het uiterlijk van de Quattro-lijn komt weer terug dankzij de  bolling van de spatborden en het lijnenspel maakt op iedereen indruk. Je kunt zelf kiezen of je voor 16 tot 19 inch grote wielen gaat. De auto heeft subtiele details zoals de brede singleframe-grille, horizontale chroomlijst die de achterste led-lichten met elkaar in verbinding brengt. Dit model is één van de sportiefste uit alle Audi modellen.

Audi Q8

De aanwezige achterhoek van de Audi Q8 is de blikvanger van de Q-lijn. De singleframe-grille staat rechtop en in combinatie met de aanwezige luchtinlaat vlakken geeft de Q8 een zelfverzekerde uitstraling. Deze familie auto heeft een elegante aflopende daklijn en een vlakliggende achterklep. De grootste wielen uit deze Q8 Audi modellen zijn maar liefst 22 inch. 

Audi E-tron

Dit model is een elektrische uitvoering. De Audi E-tron is in zijn interieur echt uitzonderlijk stil. Als je in de auto zit is het enige wat je hoort bandengeruis en het zoemen van de motoren. Het geluid in de cabine boven de 85 km/u hoor je vrijwel in alle auto’s. Toch is dit model van alle Audi modellen zo geïsoleerd dat je het vrijwel niet hoort. Daarmee is dit interieur de beste manier om van de optionele Bang & Olufsen boxen te genieten.